Преди няколко месеца активно се говереше, че премиерата на PlayStation 5

...
Преди няколко месеца активно се говереше, че премиерата на PlayStation 5
Коментари Харесай

PlayStation 5 ще се появи на 4 юни

Преди няколко месеца интензивно се говереше, че премиерата на  " PlayStation 5 " ще се състои през май. Сега има нови клюки - с помощта на публицист от портала " VentureBeat ", който има източници, близки до японския производител, беше разкрито, че формалното показване на " PlayStation 5 " може да се състои на 4 юни. Журналистът, по-известен като " Grubinator ", разкри през последните години няколко софтуерни информации, които се оказаха точни, само че все пак продължаваме да чакаме хората от империята " PlayStation " най-сетне да се изкажат.

Стартът на новата подпора евентуално ще се състои след оповестяването му в формалното списание PlayStation, което би трябвало да излезе в края на май или началото на юни. Всъщност, значимо е да се означи, че се чака единствено окончателното показване на дизайна на конзолата, тъй като спецификациите са долу-горе известни.
Снимката, която виждате, сигурно не е доказана, само че съответствува с някои предходни клюки за смяната във външния тип на конзолата. Важното е, че конзолата дава отговор на външния тип на контролера, който към този момент бе разгласен публично. 

" PlayStation 5 " на Sony може би в действителност ще се прояви през юни, откакто към този момент знаем, че Microsoft ще представи конзолата XBox Series X през май.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР